BBQ boot Dordrecht logo

Meer info

De routes beslaan (vanaf) ca. 2 uur en zijn allemaal incl. Onbeperkt bier, wijn en frisdrank (alcoholisch max 10 p.p.). Boek je incl. Bbq-arrangement? Dan wordt het vlees verzorgt door een slachterij die alles in eigen beheer houd en eigen vee fokt, dat proef je!

Nadat je aan boord bent gestapt varen we in ca. 15 min naar de Biesbosch waarna we al snel de bbq aan kunnen steken. Uiteraard bepalen jullie zelf wanneer je wilt eten want haast laten we op de kade. Onderweg is er voldoende stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, satesaus en wat te snacken voor bij de borrel.

Met stroming mee kan de motor regelmatig uit zodat we op het ritme van het getij verder dobberen en genieten van de ontspannen sfeer op het water. Wist je dat de Biesbosch het grootste zoetwatergetijden gebied van Europa is?

Er is een klein toilet aan boord voor diegene die het niet meer kunnen houden, wees gewaarschuwd: het is er klein maar degene voor u is het ook gelukt 😉 verder beschikt de boot over feestelijke verlichting voor in de avond en is er gelegenheid om eigen muziek op te zetten. Iedere zitplek heeft een zit en rug kussen voor een comfortabele vaart.