Losse rondvaarten

vaartijd v.a. 1,5 uur

Losse rondvaarten

Zin in een ontspannen rondje varen? Fluister stil en voorzien van een lekker drankje? Boek dan nu een rondvaart op 1 van onze sloepen!

We varen door de sprookjesachtige Biesbosch, laten je cultuur snuiven in het historische centrum van Dordrecht of combineren deze 2 vaarten in 1 lange vaart van 3 uur. Onze schippers weten je veel te vertellen over de historische binnenstad en we zijn officieel gastheer van de Biesbosch. Te boeken vanaf 1,5 uur varen ongeacht het aantal passagiers Tip: boek deze tocht rond zonsondergang, dan is de kans het grootst om bevers te spotten!

Wat zijn de kosten

Rondvaart inclusief schipper en koude dranken op na calculatie.

€ 110,00 per uur incl. btw.
(te boeken vanaf 1,5 uur met max. 12 personen per sloep).

Geen zin in gedoe na de vaart?
Afkoop dranken eerste 1,5 uur € 10,00 p.p.

Contact formulier

Vul hieronder vrijblijvend het contact formulier in om meer informatie te ontvangen over onze arrangementen. Vertel ons gerust hoe jouw ideale rondvaart eruit ziet. We doen ons uiterste best om binnen 24 uur te reageren.

    Ontdek de prachtige natuur van de Dordtse Biesbosch of bekijk de rijke cultuur van de historische binnenstad van Dordrecht met een losse rondvaart. Bij ons kun je terecht voor een unieke ervaring op het water, waarbij je langs de mooiste plekken van het Nationaal Park de Biesbosch vaart of door de historische havens van de binnenstad met zijn authentieke panden.

    Onze rondvaarten zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Je kunt kiezen uit verschillende tijdsduren, variërend van 1,5 uur tot wel 6 uur. Groepen tot 24 personen varen we zelf rond (max. 12 per boot), vanaf 24 personen doen we een beroep op onze concullega’s rondvaart bedrijven waar we een fijne samenwerking meer hebben.  

    Onze boten zijn comfortabel en voorzien van alle gemakken. Je kunt genieten van het mooie uitzicht en tot rust komen terwijl je door het water glijdt met onze elektrische aandrijving.

    Wil je je rondvaart nog specialer maken? Dan kun je bij ons ook terecht voor extra opties, zoals een uitgebreide borrel en natuurlijk waar we het allerbeste in zijn: een compleet verzorgde bbq. Zo wordt je rondvaart nog gezelliger en kun je optimaal genieten van de prachtige natuur en cultuur.

    Onze losse rondvaarten zijn perfect voor een leuk dagje uit met vrienden, familie of collega’s. Ook als je alleen bent of met een klein gezelschap, ben je bij ons van harte welkom. We rekenen een per uur prijs met een start tarief vanaf 1,5 uur. Ontdek de schoonheid van Dordrecht vanaf het water en boek vandaag nog je losse rondvaart bij ons.