Borrel Arrangement

vaartijd v.a. 1,5 uur

Rondvaart met uitgebreide borrel

Gezellig met vrienden, familie of collega`s borrelen door 1 van Nederlands mooiste natuurgebieden. Tijdens deze vaart staan er op tafel staan rijk gevulde borrelplanken met de lekkerste delicatessen. De drankjes zijn altijd lekker koud en met je eigen playlist op de achtergrond staat deze tocht garant voor een gezellig begin van de avond. We varen in een sprookjesachtige omgeving door dicht begroeide wateren en langs gezellige horeca in de Biesbosch. Ook de historische binnenstad van Dordrecht kan geboekt worden met dit arrangement. We varen jullie door de historische havens, over het 3 rivierenpunt, langs Stadspoorten en natuurlijk langs de bijna 2,5 meter schuin staande Onze-Lieve-Vrouwe kerk. Bekijk Dordrecht eens vanaf het water! Een combinatie van de Biesbosch en de binnenstad kan gevaren worden in 3 uur.

Wat is er allemaal bij inbegrepen?

• 1,5 uur varen inclusief schipper, (langer varen mogelijk)
• zoute snacks voor bij de borrel,
• onbeperkt drank consumptie: Bier, witte wijn, rosé, cola/zero, ice thee, sprite, fanta/zero, spa rood/blauw. Rode wijn en prosecco op aanvraag.
• Ruim belegde variërende borrelplanken met verschillende delicatesse en  verse stokbrood met huisgemaakte kruidenboter (best in town!). Vega planken op aanvraag mogelijk.
• mogelijkheid om eigen muziek op te zetten (bluetooth),
• mogelijkheid om te zwemmen.

Wat zijn de kosten

 

Dit complete Borrel arrangement boekt u voor € 42,50 p.p incl. btw.

(Te boeken vanaf 7 personen of een huurprijs die gelijk is daaraan).

 

 

Wilt u liever wat langer genieten op het water? We zijn de moeilijkste niet..

half uur extra vaartijd € 10,00 p.p.

heel uur extra vaartijd € 15,00 p.p.

(inclusief dranken)

Contact formulier

Vul hieronder vrijblijvend het contact formulier in om meer informatie te ontvangen over onze arrangementen. Vertel ons gerust hoe jouw ideale rondvaart eruit ziet. We doen ons uiterste best om binnen 24 uur te reageren.

  Waarom kiezen voor BBQ Boot Dordrecht?

  Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor een heerlijke rondvaart op BBQBOOTDORDRECHT.

  Ten eerste is de Dordtse Biesbosch een prachtig natuurgebied en wat is er nu mooier dan daar vanaf het water van te genieten? Tijdens een rondvaart door de Biesbosch vaar je door een uniek stukje Nederlandse natuur en ontdek je de flora en fauna die dit gebied te bieden heeft. Wist je dat de Biesbosch het grootste zoetwater getijden gebied van Nederland is? Tijdens de rondvaart kun je ook nog eens genieten van een heerlijke BBQ of een uitgebreide borrel met familie of vrienden. Wat wil je nog meer?

  Daarnaast is een rondvaart ook een perfecte activiteit voor bijvoorbeeld een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Het is een leuke manier om met elkaar in contact te komen en tegelijkertijd te genieten van de natuur en de lekkerste hapjes. Onze arrangementen aan boord zorgen niet alleen voor een volle buik maar ook voor een ontspannen en gezellige sfeer. 

  Een ander voordeel van een volledig verzorgde rondvaart is dat het een unieke ervaring is. Het is niet iets wat je dagelijks doet en daardoor maakt het de activiteit extra bijzonder. Het is een leuke manier om iets nieuws te proberen en mooie herinneringen te creëren. Niet voor niks dat er zo vaak gasten bij ons terug komen. Dus verras je groep met deze originele activiteit waar nog lang over na gepraat zal worden.

  Onze rondvaart is ook ideaal als je op zoek bent naar een leuke activiteit voor een grotere groep mensen (max 24). Onze ruime sloepen van bijna 3 meter breed bieden namelijk genoeg ruimte om vrij te kunnen genieten. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook een geschikte optie voor een familiefeest, jubileum of bruiloft. Met de inzet van collega boten kunnen we groepen tot 48 personen rondvaren over de Dordtse wateren. Het bbq en borrel arrangement is te boeken t/m 24 personen..

  Kortom, een rondvaart met ons in combinatie met een lekker arrangement is een unieke ervaring waarbij je kunt genieten van de natuur mèt lekker eten en drinken. Het is een leuke activiteit voor verschillende gelegenheden en biedt genoeg ruimte en mogelijkheden voor alle soorten groepen die maar wat leuks willen doen.