BBQ boot Dordrecht logo

Borrelboot Dordrecht

 

borrelboot Dordrecht

Wil je in Dordrecht een borrelboot boeken? Dan ben je aan het juiste adres! Boek een leuke borreltocht over de wateren van Dordrecht bij de bbq-boot Dordrecht (bbq-arrangement is optioneel maar zeker niet verplicht).

Bekijk foto’s voor een sfeerimpressie: foto’s BBQ Boot Dordrecht

Maak een gezellige toch in een ruime sloep waar het meer dan goed vertoeven is. Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Binnen 24 uur antwoord!

Van 29 juli tot en met 26 aug kan de BBQ Boot helaas niet geboekt worden voor een borreltocht. Met uitzondering van  maandag 20 tot en met donderdag 23 augustus.

Onze gasten over hun borreltocht

Benieuwd hoe anderen voor je de borreltocht op onze BBQ Boot hebben ervaren? Wij vragen een ieder die een tocht op de Bylandt heeft gemaakt om een beoordeling te schrijven. Je leest ze hieronder.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Borrelboot Dordrecht
Average rating:  
 2 reviews
 by Liesbeth en Jasper
Hoe heb je de tocht ervaren?: Gezellig, relaxed en gastvrij. Genieten!

Tijdens de eerste mooie dagen dit jaar een tocht op de boot mogen maken. Alles was perfect geregeld met heerlijke speciaal biertjes en bijpassende hapjes. We hebben enorm genoten. Bedankt!

 by Roderick
Hoe heb je de tocht ervaren?: Het was ontzettend leuk!

Ontzettend bedankt voor de mogelijkheid om een rondvaart te combineren met een gezellige borrel in de prachtige Biesbosch. Heel ontspannen sfeer mede dankzij de topkapitein 😉 Voor herhaling vatbaar.