Over ons

Wie zijn wij?

We vertellen je graag wie wij zijn, wel zo fijn als je binnenkort met ons mee vaart! Binnenkort meer informatie over onze schippers, bbq-ers en het bedrijfs verhaal van bbqbootdordrecht.

Waarom kiezen voor BBQ Boot Dordrecht?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor een heerlijke rondvaart op BBQBOOTDORDRECHT.

Ten eerste is de Dordtse Biesbosch een prachtig natuurgebied en wat is er nu mooier dan daar vanaf het water van te genieten? Tijdens een rondvaart door de Biesbosch vaar je door een uniek stukje Nederlandse natuur en ontdek je de flora en fauna die dit gebied te bieden heeft. Wist je dat de Biesbosch het grootste zoetwater getijden gebied van Nederland is? Tijdens de rondvaart kun je ook nog eens genieten van een heerlijke BBQ of een uitgebreide borrel met familie of vrienden. Wat wil je nog meer?

Daarnaast is een rondvaart ook een perfecte activiteit voor bijvoorbeeld een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Het is een leuke manier om met elkaar in contact te komen en tegelijkertijd te genieten van de natuur en de lekkerste hapjes. Onze arrangementen aan boord zorgen niet alleen voor een volle buik maar ook voor een ontspannen en gezellige sfeer. 

Een ander voordeel van een volledig verzorgde rondvaart is dat het een unieke ervaring is. Het is niet iets wat je dagelijks doet en daardoor maakt het de activiteit extra bijzonder. Het is een leuke manier om iets nieuws te proberen en mooie herinneringen te creëren. Niet voor niks dat er zo vaak gasten bij ons terug komen. Dus verras je groep met deze originele activiteit waar nog lang over na gepraat zal worden.

Onze rondvaart is ook ideaal als je op zoek bent naar een leuke activiteit voor een grotere groep mensen (max 24). Onze ruime sloepen van bijna 3 meter breed bieden namelijk genoeg ruimte om vrij te kunnen genieten. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook een geschikte optie voor een familiefeest, jubileum of bruiloft. Met de inzet van collega boten kunnen we groepen tot 48 personen rondvaren over de Dordtse wateren. Het bbq en borrel arrangement is te boeken t/m 24 personen..

Kortom, een rondvaart met ons in combinatie met een lekker arrangement is een unieke ervaring waarbij je kunt genieten van de natuur mèt lekker eten en drinken. Het is een leuke activiteit voor verschillende gelegenheden en biedt genoeg ruimte en mogelijkheden voor alle soorten groepen die maar wat leuks willen doen.