Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

vul eenvoudig en vrijblijvend het contact formulier in met al  uw wensen om binnen 24 uur te weten te komen of de datum beschikbaar is. Vanaf dan kan er ook per mail gecommuniceerd worden welke data er beschikbaar zijn, Binnenkort is het online boekings programma ook beschikbaar, daar ziet u dan in 1 oog opslag welke data er nog beschikbaar zijn.

We zijn een buiten activiteit en daardoor altijd afhankelijk van de weersverwachtingen. We nemen altijd 2 dagen voor vertrek contact met u op om de weersverwachtingen te bespreken. We zullen altijd in overleg met u de beslissing nemen of de vaart door kan gaan. Met regen of vanaf windkracht 5 vallen onze activiteiten letterlijk in het water dus zullen we proberen om de vaart te verzetten of te annuleren.

Er mogen maximaal 12 gasten per boot aan boord. Hier zijn nautische regels voor waar we ons aan moeten houden.

Al onze vaarten zijn inclusief schipper. Bij het bbq arrangement is er tevens een bbq-er/ster aanwezig. We verhuren de boten dus niet aan groepen mensen zonder schipper.

We hebben altijd vooraf contact over de vaart, de weersverwachtingen en betalingen. Het kan zijn dat er (met twijfelachtige weersverwachtingen) een aanbetaling gevraagd word. Deze dient uiterlijk 24 uur voor vertrek betaald te worden. Er kan aan boord middels mobiel bankieren, per bankoverschrijving of contant betaald worden. Facturen dienen binnen 7 dagen na dagtekening betaald te worden en zal 2 dagen voor vertrek per mail worden toegezonden indien gewenst.

We hebben meerdere opstap locaties in de Biesbosch en het Centrum van Dordrecht. Informeer naar de mogelijkheden bij uw aanvraag want voor sommige van deze locaties zijn we genoodzaakt aanvaar kosten te rekenen. 

Losse rondvaart: vanaf 1,5 uur.

Borrel arrangement: vanaf 1,5 uur.

BBQ arrangement: vanaf 2 uur

Er kan per half uur extra vaartijd bijgeboekt worden tijdens de aanvraag.

Op Fata Morgana is een toilet aanwezig voor de kleine behoefte. Dit is een aparte, afgezonderde ruimte. Op Monsieur Cannibale kan er in de Biesbosch een plaspauze ingelast worden bij de plaatselijke horeca.

Jazeker! Onze kok maakt de lekkerste vegetarische gerechten en we hebben een uitstekende Turkse slager die ons halal vlees levert. Voor vega en vis rekenen we wel supplement kosten.

We hebben altijd 2 dagen voor vertrek contact over de te verwachten weersverwachtingen. Tot dat moment is annuleren altijd kosteloos. Annuleren binnen 48 uur voor vertrek kost € 15,00 p.p. en binnen 24 uur voor vertrek zonder restitutie. We zullen ten alle tijden proberen deze kosten te voorkomen en contact met u hebben om het risico daarop zo klein mogelijk te houden. 

beide boten beschikken over een muziek installatie waarmee met bluetooth verbonden kan worden om uw eigen playlist mee af te spelen. Inspiratieloos? Laat de schipper gerust uw dj zijn!

Uiteraard! beide boten beschikken over een zwemtrap en anker om de boot op een zonnige plek stil te leggen voor een verkoelende duik. Let wel op dat dit alleen in de Biesbosch kan en dat het flink kan stromen op sommige momenten van de maand. Enige zwem ervaring is daarom wel vereist. bbqbootdordrecht neemt geen verantwoordelijkheid voor eventuele letsel die veroorzaakt is anders dan op of in de boot. 

Het is niet toegestaan eigen eten en/of drinken te nuttigen aan boord. We kunnen in alles voorzien dus laat het weten als u iets denkt te gaan missen tijdens de vaart dan regelen wij dat voor u. 

Het is niet toegestaan om zelf te bbq-en. Dit in verband met de veiligheid aan boord. Er is altijd iemand mee die uw gerechten perfect klaar maakt tijdens de vaart.

Ons vaargebied is de Sliedrechtse Biesbosch, de binnenstad van Dordrecht en de rivieren rondom de binnenstad van Dordrecht. 

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets aan boord blijft liggen. Onze schippers maken de boot na iedere vaart schoon en zullen er voor zorgen dat gevonden voorwerpen altijd terug komen bij de eigenaar. Bel of mail even zodra u iets mist.

We zijn grote dieren vrienden en vinden het geen probleem als er huisdieren mee aan boord komen mits uw gezeldschap het daar ook mee eens is. Hou er wel rekening mee dat de ruimte aan boord beperkt is en dat er niet veel loop ruimte is voor bijvoorbeeld grote honden. U bent zelf verantwoordelijk voor de dieren.

Er zijn asbakken aanwezig voor rokers. Gooi alstublieft geen filters of ander afval over boord! 

Uiteraard willen we iedereen de kans geven onze vaarten te laten ervaren. informeer bij uw aanvraag wat er mogelijk is hierin. als u kunt lopen dan kunt u in de meeste gevallen ook aan boord komen. Onze schippers helpen u graag een handje.

We kunnen beperkt rekening houden met bepaalde dieet wensen te denken aan glutenvrij en notenallergie. Informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Neem gerust contact op!

Vul hieronder vrijblijvend het contact formulier in om meer informatie te ontvangen over onze arrangementen. Vertel ons gerust hoe jouw ideale rondvaart eruit ziet. We doen ons uiterste best om binnen 24 uur te reageren.